Ingyen sms küldés az interneten

Ingyen sms? Valós? Működő?Létezik? A válasz: igen ,léteznek ingyenes sms oldalak.Sőt, több tucat ingyen sms küldő oldal van, amellyel lehet sms-t küldeni!
Az ingyensmskuldes.blogspot.com blog oldal célja az ingyen sms küldő oldalakat feltérképezni, és segítséget valamint részletes tájékoztatást nyújtani az ingyen sms küldeni akaróknak.

Ez nem egy egyszerű feladat, hiszen ezek az oldalak folyamatosan változnak, vagy szűnnek meg.Vagy megszüntetik az ingyen sms küldés szolgáltatatást!De ha valaki szemfüles, akkor mindig tud találni új sms küldő oldalakat.
Továbbra is folyamatosan figyeljük a külföldi és a magyar ingyen sms küldő oldalakat, és informálunk mindenkit az sms küldés mai lehetőségeiről!

De természetesen ha fizetni akarsz az sms küldésért, akkor nyugodtan zárd be ezt az oldalt!

2009. december 8., kedd

Ingyen smsm küldés 1001freesms.com

Ingyen sms küldés: 1001freesms.com

Ingyen sms küldés regisztráció nélkül az 1001freesms.com weboldal segítségével. Egy nagyon jó kis oldal, ahonnan napi5  ingyen sms küldhető, ráadásul regisztráció nélkül, egy számítógépről.
Kipróbáltuk, működik mindhárom mobil szolgáltatóra, ráadásul pár másodpercen megérkezett az sms.
Belerak a szöveg elejére 1001freesms.com weboldalcímet, de egyébként 140 karaktert tartalmazhat az ingyen sms ed. 4 óránként küldhetsz újra sms-t.

Ingyen sms küldés:
Tehát összegezve: ez is egy nagyon jó kis ingyen sms küldő oldal, ami már nagyon régóta ingyen sms küldőként működik. Ráadásul bármelyik országba tudsz vele sms-t küldeni. REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜLI INGYEN SMS KÜLDÉS!
Használjátok bátran ezt az ingyen sms küldőt!

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

hogyan kell itt küldeni az smst????
hova kell itt írni??? :(
csak szöveg az egész??? :(

Névtelen írta...

ahol oda van írva, hogy ingyen sms küldés 1001freesms.com felirat,arra kell kattintani :)

Névtelen írta...

Kattintottam ahogy írtad de szar az egész jó nagy átverés!!

Unknown írta...

Nekem se müxik